De grote doorbraak blijft nog even uit …

Eindelijk, dachten we. Eindelijk erkenning. Eindelijk het plekje dat we hebben verdiend. Na 43 jaar keihard werken. En serieuze journalistiek te hebben bedreven.

Eindelijk.

Werden we in één adem genoemd met onze journalistieke collega’s van Nu.nl, Wikipedia, De Pers en Intermediair. Weliswaar op nutteloze-feiten.nl (zie onderaan het bericht op die site), maar edoch. Het was een begin. De kop was eraf. De grote doorbraak aanstaande.

Gejuich rees op ter redactie. De taart werd aangesneden. Ja, inderdaad, er werd zelfs openlijk gehuild. Hier hadden we alles voor gedaan. Bloed, zweet en tranen gelaten. Hier hadden we al die jaren ook heel veel voor gelaten.

De jubelstemming was echter van korte duur.

Wat bleek namelijk? Een van de initiatiefnemers van de website vol absurde nieuwsfeiten is Rob de Bruyn, inderdaad … een oud-inwoner van Erp. En, blijkens het bericht, nog steeds een trouw lezer van de Erpse Krant.

De taart werd opgegeten. En we togen weer aan het werk … Onverminderd ambitieus.

Share

One Reply to “De grote doorbraak blijft nog even uit …”

  1. Je weet nooit Jeroen! Hoeveel bedrijven, artiesten, vaklui etc zijn er niet groot geworden nadat ze zomaar ergens vermeld werden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *