De foto’s van Vuur & Vlam staan online

Vuur & Vlam was het tweedaagse evenement dat afgelopen weekend voor het tweede jaar op het plein in Erp plaatsvond. Georganiseerd door de Erpse ondernemers. Voor de Erpse mensen. Met op zaterdagavond een feestavond in Après Ski sferen, op zondagmiddag een kerstmarkt en op zondagavond optredens van eigen bodem.

Alle verwachtingen kwamen uit. Vuur & Vlam bracht mensen op de been. En met elkaar in contact. Vuur & Vlam verraste. En behaagde. Vuur & Vlam was een groot succes. Opnieuw. Check de foto’s.

 

Share

One Reply to “De foto’s van Vuur & Vlam staan online”

  1. Leuk Jeroen, al die foto’s van zo’n leuk evenement in Erp. Het zijn er ook wel ontzettend veel. Het duurde wel een tijdje na je laatste publicatie maar dit is zeker de moeite waard. Ik hoop dat je deze site doorzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *