De Erpse Krant

Erp, Keldonk en Boerdonk. Samen ooit één gemeente. Intussen onderdeel van de gemeente Meierijstad. De band tussen de dorpen is er nog steeds. Drie krachtige kernen. Vol activiteiten. Dorpen met een grote gemeenschapszin en hoge ambities die zijn gefundeerd op nuchterheid. Met mensen die de nek uit durven steken, ondernemen en daarin verder kijken dan de eigen dorpsgrenzen. Mensen die voor elkaar opkomen en voor elkaar zorgen. En mensen, veel mensen, die een verhaal te vertellen hebben.

De Erpse Krant verschijnt sinds 1969 in die drie kernen. Iedere donderdag. Huis aan huis. Op A4-formaat, zodat het wegleest als een magazine. Met gemiddeld ruim 24 pagina’s per week. De krant die de verhalen uit de gemeenschap vertelt en deelt. De krant die wordt gelezen. De krant die verbindt.

2 Replies to “De Erpse Krant”

  1. Jeroen, bedankt voor jouw geweldig mooi artikel over het 40 jarig jubileum van de toneelvereniging Iets Anders. Ik vind het knap dat jij uit het geklets van 4 leden uit deze vereniging, die al 40 jaar lid zijn, zo’n mooi en pakkend artikel weet te maken.

    1. Hahaaaa … graag gedaan, Gerrit. En ik vind het knap dat jullie met zijn vieren al 160 jaar de mensen weten te vermaken met jullie kluchten. Ieder zijn vak dus ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *