Bedankt voor alle reacties

Deze week verschijnt de derde Erpse Krant van het nieuwe jaar. De derde krant ook die de nieuwe uitstraling heeft. En de reacties daarop zijn overwegend positief of zelfs enthousiast. Mensen vinden de krant over het algemeen veel frisser en prettig leesbaar dan eerst.

Een lezer mailde ons zelfs dat de krant met héél grote sprongen vooruit is gegaan: van de 42e naar de 44e jaargang ;-) Dat hebben we intussen gecorrigeerd.

Natuurlijk zijn er ook kritische opmerkingen gekomen. Een paar senioren lieten weten moeite te hebben met het lettertype, dat is veranderd van een schreefletter naar een schreefloze letter. Wij hebben daarop in ieder geval de grijze vlakken waarin de vaste rubrieken worden geplaatst een lichtere tint gegeven, zodat er meer contrast is.

Het doet ons in ieder geval goed om te ervaren dat zoveel mensen spontaan per mail, twitter of in levende lijve hun reactie geven. Een teken dat de krant leeft. Een bevestiging nogmaals dat de krant nog steeds een voorname plek inneemt in de gemeenschap, bij jong en oud.

Kortom: bedankt voor alle reacties!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *