Want talent is er om te zien, te benutten en te delen

Zo mooi is dat hier! Heb je een talent? Kom maar op. Laat het zien. Doe er wat mee. Laat er andere mensen van genieten. Raak hen, vermaak hen of inspireer hen!

Het kan. En gewoon in Erp.

Zoals afgelopen weekend weer, bij Lost in Music. Met een kleine tweehonderd deelnemers op het podium, die bijna allemaal uit Erp, Keldonk en Boerdonk komen. Tweehonderd totaal verschillende mensen, de jongste 11, de oudste 81, die één ding gemeen hebben: ze hebben een talent en delen dat!

Lost in Music. Drie avonden op rij. Met meer dan tweeduizend bezoekers.

Deze week lees je een uitgebreide recensie met foto’s in de krant. Maar voor nu: wat een fantastische show was het! Mooi dat al dat talent, zo veel talent, gezien, benut en gedeeld kan worden, gewoon in Erp!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *