Kom, we gaan weer een TOP500 maken

Wat een fantastische lijst was het ook vorig jaar weer: 850 nummers, ingebracht door inwoners uit Erp, Keldonk en Boerdonk. We gaan weer een nieuwe lijst maken. Doe mee. Stuur zo snel mogelijk je persoonlijke TOP5 in: welke nummers mogen volgens jou niet in de lijst der lijsten ontbreken?

Inspiratie nodig?

De volledige lijst van vorig jaar staat op deze website. Wil je hem beluisteren? Dat kan op YouTube en op Spotify. Maar misschien heb je wel heel andere nummers die jou raken, die jou energie geven, waar je naar kunt blijven luisteren. Klassiekers of nummers van nu. Alles mag.

Zet ook 17 december vast in de agenda!

Dit wordt de vierde editie alweer van de TOP500. Vorig jaar werd die voor het eerst afgetopt met een TOP500 Café: een inloopmiddag en -avond met dj’s, live muziek, quizjes en veel, heel veel gezelligheid. Natuurlijk gaat ook die dag weer op herhaling: op zondag 17 december, van 14.00 tot 22.00 uur in Café Schansoord. Zorg dat je er bij bent!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *