Er gebeurt hier zo ontzettend veel

Nee, echt veel! Serieus, we zouden er een krant over vol kunnen schrijven. Oh wacht, dat doen we ook.

Deze week ook weer!

Met veel nieuws uit ondernemersland: een prachtig gesprek met de Uitjesbazen, dat tien jaar bestaat en een variant op een spel speciaal voor Erp heeft gemaakt, prille ondernemer Susette van Geffen stelt zich voor, net als drie bedrijven die meedoen aan de Open Bedrijvendag die binnenkort plaatsvindt.

Er is meer. Veel meer.

Trekkertrek Boerdonk blikt terug op de afgelopen 25 jaar, in Keldonk gaan ze weer iets nieuws organiseren, de initiatiefnemers van de natuurspeeltuin in Boerdonk hebben goed nieuws en … we hebben, in de rubriek Zevensprong, bericht uit Estland!

En … er is nog meer. Maar we verklappen hier natuurlijk niet alles.

De Erpse Krant … Die moet je hebben gelezen. Ook deze week weer!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *