Maak je borst maar nat voor de Erpse Krant Quiz

Zet je maar schrap: de Erpse Krant Quiz is weer bijna klaar.

Huh? Een quiz?

Jazeker. Vorig jaar hebben we voor het eerst de Erpse Krant Quiz opgenomen in de laatste uitgave van het jaar. Daar hebben we zulke leuke reacties op gekregen dat we ook dit jaar wel weer een quiz móesten maken.

Met alle plezier gedaan, hoor.

Volgens ons is hij weer supertof geworden. Met vraagjes over het afgelopen jaar, maar ook algemene vragen die stuk voor stuk een link hebben met Erp, Keldonk en Boerdonk, met doe-opdrachten en met vragen waarvoor je op pad moet of waarvoor je misschien eens iemand anders aan zijn jas moet trekken!

Natuurlijk hebben we ook weer de fotozoekopdrachten. (Herken jij de foto bovenaan dit bericht?)

En we hebben … Nee, dat verklappen we nog niet. Zo’n leuk idee! Daar zijn we deze middag voor op pad geweest. We moeten alleen nog even kijken of het technisch allemaal gaat werken, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Hoe pittig is de quiz?

Iets pittiger misschien dan vorig jaar. Maar … we horen het binnenkort graag van je. Heel veel plezier alvast!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *