Kickboksen in Boerdonk voor het goede doel

Meierijstad Fight Cancer Night. Het is een nieuw evenement uit de koker van Stichting Voor en Door Boerdonk. WAT? Nog een evenement erbij in Boerdonk; in hetzelfde weekend als die andere? Jazeker! En ook deze gaat een succes worden. Mark my words!

Ze hadden al de Buffelrun, de Family Colour Run en de Witte Gij Ut Kwiz. Allemaal in hetzelfde weekend. In het centrum van Boerdonk.

Daar komt nu op zaterdag een kickboksgevecht bij tussen zestien ondernemers.

Het idee is heel kort als volgt: zestien ondernemers starten op 1 februari met trainen bij Meliani Fight & Fitness in Veghel. Twee keer in de week keihard werken. Aan het lichaam. Voor het goede doel. En tot aan zaterdag 18 augustus. Op die avond vinden zes maanden training hun climax in de ring: 3 keer anderhalve minuut kickboksen tegen een collega-ondernemer.

Doel van de organisatie is om minimaal 10.000 euro op te halen voor Kika.

De organisatie heeft deze weken zes bijeenkomsten belegd in zes verschillende kernen in Meierijstad. Gisteravond in Erp. Die trok 2 ondernemers. Een schamel aantal inderdaad, maar de organisatie liet zich er niet door uit het veld slaan: “We hebben intussen een kleine twintig aanmeldingen, van wie vijf definitief. Het lastigste is om ondernemers te bereiken. Maar als we hen het verhaal kunnen doen, zijn ze enthousiast …”

Dat bleek: de twee aanwezige ondernemers gaan zich waarschijnlijk aanmelden …

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *