We houden wel van een quizje …

Een nieuw initiatief in Erp: de Mega Sub-Quiz. Een kennisquiz vol fratsen en gekkigheid voor subculturen. Zaterdag vindt de eerste editie plaats, waarvoor zich inmiddels al een 150 personen hebben opgegeven.

Subculturen? Ja, je kunt je aanmelden met gelijkgestemden; mensen die beroepshalve soortgenoten zijn, die een hobby of passie delen, die een zelfde tik of uiterlijk kenmerk hebben, enz.

Het is een nieuw idee uit de koker van Dirk Delisse en Joris van den Bergh, twee rijzende sterren in het land van de spelontwikkelaars en quizmasters. De Mega Sub-Quiz vindt plaats bij Partycentrum Van Haandel.

We houden wel van een quizje dus?

Absoluut. Zo gaat de pubquiz bij Café Schansoord zelfs al het zesde jaar in. Iedere laatste woensdag van de maand is het Quiz Time in het café. Zin om een keer mee te doen? Opgeven hoeft niet. Gewoon zorgen dat je om 20.00 uur aanwezig bent.

Daarnaast vindt op 28 juni de Witte Gij Ut Dorpsquiz plaats. Vorig jaar ontstaan in Boerdonk en daar met 350 deelnemers direct een groot succes. Dit jaar zijn ook mensen uit Erp en Keldonk bij de organisatie betrokken om er één gezamenlijke quiz voor te maken. De aanmeldingen stromen intussen al binnen, van verenigingen, vriendengroepen, buren, families, enz. Die allemaal hun kennis, sportiviteit en inventiviteit op de proef willen stellen.

Zin om aan de dorpsquiz mee te doen? Meld je dan aan via www.wittegijutkwis.nl

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *