Nieuwe ondernemers staan op

Het jaar is pas ruim twee maanden oud, maar ongelofelijk hoeveel nieuwe initiatieven we al voor het voetlicht hebben mogen brengen; en dan met name ook zakelijke initiatieven. Bestaande ondernemers die uitbreiden, maar vooral ook: nieuwe ondernemers die opstaan. Geweldig om hun ideeën via de Erpse Krant een lokaal podium te kunnen geven.

Zoals deze week de sympathieke Paul Klerkx en Ronald van Marle, die samen sinds vier jaar een keukenzaak in het centrum van Erp hebben: Mekx Keukens. En met niet onverdeeld succes: de heren hadden het zo druk dat ze de openingstijden van hun showroom hebben verruimd en nieuwe medewerker hebben aangenomen.

Deze week ook het verhaal in de krant van Jan van Rosendaal die met Blooming-Style een nieuwe onderneming is gestart in tuinprojecten en events. “Blooming betekent letterlijk tot bloei laten komen”, vertelt hij. “En dat is precies wat ik met tuinen en events wil doen. Ik wil ze tot leven brengen; er iets bijzonders van maken.”

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *