Veghel: wees welkom in Erp

Vanmiddag heeft er op het Zwijsen College in Veghel een verkiezingsdebat plaatsgevonden. Een van de onderwerpen die ter sprake kwam was het centrum in Veghel. Dat ontlokte een van de aanwezige jongedames een heel leuke uitspraak, die Stadskrant Veghel op Twitter plaatste en die wij graag eventjes delen:

Tweet_Stadskrant_Veghel

Welnu Veghel, laat de uitspraak een uitnodiging aan u zijn om eindelijk eens Erp te gaan ontdekken. Wees welkom in ons centrum. Vind er alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse leven en onderhoud. Compleet in food en feed, aangevuld met een doe-het-zelf-zaak, keukenzaak, beddenspeciaalzaak, woninginrichter, meubelzaak, vloerenzaak, apotheek, opticien, enz. enz. Alles bij elkaar. Alles op loopafstand.

Betaald parkeren? Welnee. Daar doen wij niet aan. Gewoon gratis op het Hertog Janplein. En ben je daar toch en heb je tijd: strijk dan even neer op het terras van Van Haandel voor een heerlijke lunch of een goede tas koffie met een punt vers gebakken Erps gebak. En bent u in de gelegenheid: bezoek dan ook eens het fraaie Raadhuis of een van de mooiste kerken in de verre omtrek.

En – dat is het laatste wat we u hier mee willen geven – wist u dat het in Erp ook heel mooi wonen en recreĆ«ren is …

Dus: tot snel!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *