Mooie reacties van ondernemers

De Erpse Krant wil binden en verbinden. Dat is onze missie. Niet perse het laatste nieuws brengen. Daar zijn we te klein voor en daar zijn anderen bovendien beter in.

Onze kracht is het borgen van de samenhang in de gemeenschap; en het stimuleren in die gemeenschap van de betrokkenheid bij bedrijfsleven, verenigingsleven, evenementen en mensen.

Het voelt altijd goed om zo nu en dan eens de bevestiging te krijgen dat je daar als medium in slaagt, ook voor ondernemers.

Zo begrepen we dit weekend al dat een recent artikel in de Erpse Krant voor een ondernemer tot een contact met een investeerder heeft geleid. En kregen we zojuist bericht van een andere ondernemer – van buiten Erp trouwens – dat zij een heel mooie opdracht heeft binnengehaald, met dank wederom aan de Erpse Krant.

Geweldig is dat.

Binden en verbinden, door samen op te trekken en samen voor resultaat te gaan. Het is al een eer om dat als medium te mogen doen. Het is nog mooier als de praktijk uitwijst dat je daar in slaagt. En – al hebben we daar een stukje bescheidenheid voor opzij moeten zetten – het voelt ook nog eens heel goed om dat op deze manier te kunnen delen ;-)

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *