Welke partij krijgt jouw stem?

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Voor politieke partijen reden om het pr-apparaat weer eens af te stoffen en aan te zwengelen. Andere jaren braakte dat apparaat onder andere een niet aflatende stroom persberichten uit; met aan ons de schone taak om die enigszins te ordenen.

Dit jaar gaan we het anders doen.

Dorpsraad Erp heeft het initiatief genomen voor een rubriek waarin alle lokale politieke partijen met maximaal vijftig woorden mogen reageren op een ingebrachte vraag of stelling. Iedere week komt een andere vraag of stelling aan bod; acht in totaal.

Vorige week was de aftrap van deze rubriek, met de vraag aan de partijen hoe zij staan in het opknappen van het Erpse centrum.

Benieuwd naar wat de verschillende partijen met Erp voor hebben? Houd dan de komende weken de rubriek in de gaten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *