Twee knuppels in het hoenderhok

In de Erpse Krant van deze week worden twee knuppels in het hoenderhok gegooid. Allereerst door CDA Veghel.

De politieke partij stelt dat zij steeds vaker vragen krijgt over het belang van de Zuidelijke ontsluitingsweg. Hoe groot is het belang van een ontsluitingsweg, nu Goossens Wonen bijvoorbeeld met haar magazijn uit Erp is vertrokken en Van den Bosch Transport minder vervoerbewegingen heeft? En is een totaal vrachtwagenverbod in de kom wel reëel voor de lokale ondernemers?

De tweede ‘knuppel’ komt uit Boerdonk en ligt ook gevoelig.

Voetbalvereniging RKSV Boerdonk beraadt zich namelijk op een mogelijke fusie met een andere vereniging en roept leden en betrokkenen op om hun stem daarin te laten horen.

Goed om te constateren dat we als Erpse Krant hierin kunnen faciliteren. Dat wij het hoenderhok kunnen zijn, het platform waar anderen gebruik van kunnen maken om lokaal een discussie aan te zwengelen of nieuwe inzichten te krijgen.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *