VHV houdt zaterdag een open dag

Van Helvoort Verkeerstechniek heeft op de Hoogstraat een prachtig nieuw pand laten bouwen. Op zaterdag 2 april houdt het Erpse familiebedrijf een open dag voor iedereen die eens kennis wil maken met de wereld van de verkeerstechniek.

Dat die wereld groter is dat menigeen denkt, vertelt Anke van Helvoort in een interview met de Erpse Krant. Anke is een van de twee dochters van oprichter Tiny en zal samen met haar zus Monique de directievoering over het bedrijf op termijn overnemen van haar vader.

Het onderscheidende ‘kunstje’ zit hem volgens Anke niet in het plaatsen van borden, maar in het traject dat daaraan vooraf gaat. In de ‘engineering’; oftewel: het uittekenen van enerzijds te nemen maatregelen, anderzijds van de impact van die maatregelen op de verkeersstromen in de regio. En vooral in dat laatste zijn wij sterk.”

De open dag is zaterdag 2 april van 11.00 tot 17.00 uur aan de Hoogstraat in Erp.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *