Robin Smits wint Gouden Rolstoel

‘Het is altijd mooi om iets in Amsterdam te winnen.’ Dat antwoordde Robin Smits (30) toen Johan Cruyff hem de Gouden Rolstoel in handen drukte. De prijs is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation.

De Erpse rolstoeler, een fervent PSV-fan, kreeg deze prestigieuze prijs voor zijn verdiensten voor de gehandicaptensport. De redactie van de Erpse Krant ging deze week op de koffie bij de altijd goedlachse rolstoeler.

Meer informatie vind je ook op de website van de Johan Cruyff Foundation.

Share

One Reply to “Robin Smits wint Gouden Rolstoel”

  1. robin proficiat met de goude rolstol ik wist niet dat mijn petekind zo goed en beroemt was
    groetjes van je peetoom dré

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *