Je hebt Erp, Erp en Erp

Niet alleen in Nederland hebben we een Erp, ook in Duitsland en Frankrijk. Onze reisjournalist Jeroen peuterde budget los om een reisverslag te kunnen doen van het Duitse Erp. Een fantastische reis werd het. Al komt dat ook omdat hij niet zo heel veel gewend is.

Leuk ook dat er zo veel reacties en verhalen op los zijn gekomen. Het blijkt bijvoorbeeld dat er vroeger – dan hebben we het over een jaar of 50, 60 geleden – wedstrijden gespeeld zijn tussen teams uit ons Erp en het Duitse Erp. Wij wonnen!

En meer mensen hebben de rit van 150 kilometer al eens ondernomen om een selfie te maken bij het bord ‘Willkommen in Erp’, hebben we begrepen.

Het verslag van de reis stond in de vorige editie en lees je hier terug.

Enige nadeel: onze reisjournalist heeft de smaak te pakken en wil nu ook naar het Franse Erp …

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *