Wat is jouw wens voor Erp, Keldonk of Boerdonk?

We wensen onze familie, vrienden, collega’s, buren en kennissen de komende dagen alle goeds toe voor het nieuwe jaar. Liefde, geluk en gezondheid.

‘Gelukkig nieuwjaar’.

‘Dankjewel. Jij ook!’

Maar vergeten we eigenlijk niet altijd ‘iemand’? Vergeten weten we niet gewoon een van de belangrijkste ‘personen’ in ons leven: onze woonplaats. Want dat is de plek waar jij je thuis wilt voelen. Daar woon en leef je, daar ontmoet en onderneem je, daar maak je buren en vrienden, daar ontspan je, daar groei je, daar beleef je, alleen of samen. Het is de plek waar je gelukkig wilt zijn, toch?

Maar heb jij jouw woonplaats al ooit iets toegewenst?

En dus volgende keer, de eerste editie van het nieuwe jaar: de Beste Wensen Krant. Speciaal voor onze drie dorpen. Speciaal voor jouw durpke! Wat mis je hier? Wat zou je hier graag kunnen zien of kunnen doen? Kan jouw dorp volgens jou (nog) leuker, grappiger, socialer, vriendelijker, groener, zorgzamer, schoner, attenter, aantrekkelijker of ondernemender worden? En zo ja, hoe dan? Wat moet er dan gebeuren?

Wat wens jij jouw dorp toe in het nieuwe jaar?

Dat mag een serieuze wens zijn. Dat mogen mooie woorden zijn. Dat mag een verhaal zijn of een betoog. Dat mag persoonlijk zijn. Dat mag een wens zijn met een knipoog of een glimlach. Zolang je het maar netjes houdt.

Stuur je wens naar ikwens@erpsekrant.nl of vul hem in op onze site! Dan plaatsen wij alle wensen in de eerstvolgende krant. De afzender laten we daarbij achterwege, als je wilt. En zeg nu zelf, hoe leuk is dat: een krant met daarin alle wensen voor onze dorpen verzameld! Dus: gewoon doen hè. Want niemand heeft ooit gezegd dat wensen nooit uitkomen …

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *