6 Columnisten verlaten voor één keer het papier

Hoe dichter bij de datum komt, hoe bijzonderderder we het als krant vinden worden: 6 columnisten van de Erpse Krant verlaten op donderdag 26 oktober voor één keer het papieren podium dat de krant voor hen is; om op een ‘echt’ podium te gaan staan.

Misschien wel een unieke happening in Nederland.

Het feit dat je als kleine krant überhaupt al zo veel columnisten hebt, is waarschijnlijk al bijzonder. Wij zijn dan ook superblij met hen. Ze geven de krant kleur en schwung. Ze zorgen er met hun bijdragen mede voor dat de krant niet alleen waarde heeft, maar ook echt leeft.

Dat ze nu ook nog de krachten bundelen buiten papier om, laat zien dat ze ook zelf nog ongelofelijk veel schik hebben in hun bijdragen.

Dus noteer 26 oktober!

Een avond met minilezingen. Zo hebben de columnisten zelf de avond maar gedoopt: een doordeweekse avond met korte, prikkelende, informatieve, humoristische en interactieve lezingen. Een avond waarin je wordt meegenomen in de wereld van kunst, natuur, muziek en taal in en rondom huis.

Een avond zonder al te veel pretenties vooral ook, zeggen ze daar zelf over: “We gokken op minimaal vijfhonderd bezoekers, maar zijn al tevreden als het er vijf zijn …”

Gezien de enthousiaste reacties van lezers op het initiatief, gaan ze die vijf wel halen ;-)

De avond start om 20.30 uur en is bij Partycentrum Van Haandel. De entree is net als de krant: gratis.

Share

2 Replies to “6 Columnisten verlaten voor één keer het papier”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *