Kamperen in Erp: kom maar Aachterum

Kamperen-in-ErpKamperen in Erp? Ja, ook dat kan tegenwoordig. Alleen nog niet zo heel lang: de camping is dit voorjaar pas echt los gegaan. En dus gingen wij vorige week naar Mini-camping Aachterum, de fraaie mini-camping die tegen de bosrand van ’t Hurkske is aangelegd, omzoomd door groen.

“In Brabant komen mensen achterom als ze op bezoek komen”, vertelt Mieke van den Bergh, beheerster van de camping. “Of zoals ze dat hier zeggen: aachterum. Een naam voor de camping was dus snel gevonden. Ik wil dat mensen zich hier welkom voelen; jong en oud. Dat het er gemoedelijk is. Vriendelijk. Brabant op zijn best.”

Mooi verhaal, dat in de editie van vorige week stond. Zie hier de pdf.

En speciaal voor alle wandelaars, fietsers, stelletjes, gezinnetjes, vriendengroepen, enz. uit heel Nederland. Iedereen die eens wil ervaren hoe goed het leven nu echt is in het Brabantse Land. Je bent meer dan welkom om te komen kamperen in Erp. En je weet het: kom maar Aachterum!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *