Nieuwe columnist: Agnes van Wijk

Agnes_van_WijkSinds kort hebben we een nieuwe columnist in de Erpse Krant: ritueelbegeleider Agnes van Wijk. Deze week staat de derde column van haar hand in de Erpse Krant. Mooie verhalen, die dicht bij de mens staan, over het niet te vermijden afscheid.

“Ik wil de dood bespreekbaar maken. Ik wil mensen laten zien hoe belangrijk goed afscheid nemen is en hen wijzen op de kracht van rituelen. Want als je bij de essentie van het leven komt – en dat kom je als er een dierbare overlijdt –  dan heb je behoefte aan diepgang en houvast. Je moet verder, of je wilt of niet. In mijn werk help ik mensen daar bij. Met mijn columns hoop ik dat ook te bereiken.”

Drie mooie, ontroerende columns in de krant en nog een hele serie op de plank liggen. Alle reden dus om haar vanaf vandaag op te nemen in het illustere rijtje van columnisten. Welkom Agnes. Veel succes met je bedrijf en met je columns.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *