Welk plaatje van Geert is jouw favoriet?

Sinds begin dit jaar heeft Geert Kerkhof een rubriek in de Erpse Krant: Plaatje met een Praatje. Iedere twee weken vertelt hij een persoonlijk verhaal bij een bekend of minder bekend nummer uit de Radio 2 Top 2000.

De reden dat Geert met het initiatief voor deze rubriek kwam, was dat hij het zo jammer vond dat de top van die lijst zo weinig veranderingen laat zien. Terwijl het zo mooi zou zijn dat minder traditionele of minder voor de hand liggende nummers daar eens zouden komen te staan.

Natuurlijk weet Geert ook wel dat hij met zijn rubriek in de Erpse Krant die revolutie niet teweeg gaat brengen. Maar intussen hebben we wel al bijna een jaar mogen genieten van mooie verhalen en zijn we al verschillende keren aangenaam verrast geworden door inderdaad prachtige nummers.

Alle nummers die tot op heden in de rubriek stonden, zijn te beluisteren op het Youtube kanaal van de Erpse Krant.

Stemmen op de lijst kan vanaf vrijdag 21 november.

Ik zal Geert snel eens polsen of hij ook volgend jaar zijn rubriek doorzet. Ik hoop het. Dankzij hem heb ik namelijk Roger Waters leren kennen. Van alle 17 plaatjes die Geert heeft beschreven, is dat mijn favoriet. Welk nummer uit de lijst van Geert is het jouwe?

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *