Erpse koeien zijn een hit op internet

De koeien van boer Martin Hanenberg zijn een regelrechte hit op internet. Het filmpje waarin de dames voor het eerst de nieuwe stal binnenkomen, is inmiddels al zo’n 300.000 keer bekeken. En de teller loopt nog steeds.

In de krant van vandaag staat een kort interview met Martin. Samen met zijn vriendin Mirjam heeft hij een nieuwe stal gezet aan de Veluwe in Erp. Om vrienden en kennissen op de hoogte te houden van de vorderingen van de bouw, besloten ze een Facebook pagina aan te maken. Toen de koeien vorige week zaterdag voor het eerst naar binnen mochten, plaatsten ze het filmpje van de ogenschijnlijk enthousiaste koeien op de Facebook pagina.

Wat volgde was ongekend: het bericht werd duizenden keren geliked en honderden keren gedeeld.

Vele mensen reageerden bovendien op het bericht. Vaak positief, soms ook kritisch. Grappigste reactie wat ons betreft: ‘Het blijven vrouwen. Net alsof ze zojuist de deuren van de huishoudbeurs hebben opengezet.’

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *