Trekkertrek Boerdonk staat er goed op

Trekkertrek Boerdonk staat er heel goed op bij zowel deelnemers als publiek. Niet alleen worden er dit jaar ruim 3.000 bezoekers verwacht, vorig jaar ontving het evenement zelfs de tweede beste algemene waardering, in een online competitie waaraan 163 soortgelijke evenementen deelnamen.

Zondag vindt het evenement weer plaats aan de Coxsebaan in Boerdonk. En om nog maar eens te bewijzen dat ze haar zaakjes goed voor elkaar heeft, investeerde de organisatie  deze week nog 10.000 euro extra in de aanschaf van een vangrail; om daarmee de veiligheid van bezoekers te waarborgen.

Aanleiding was het noodlottige ongeval van afgelopen zondag in Haaksbergen waarbij een Monstertruck het publiek in reed. “Veiligheid staat bij de tractorpulling sport hoog in het vaandel en ook op onze wedstrijd zorgen we er elk jaar voor dat zowel bezoekers, deelnemers als vrijwilligers veilig het terrein kunnen betreden”, meldt de organisatie op haar website.

Omroep Brabant wijdde er een item aan: https://www.youtube.com/watch?list=UUp2w6RCcZ2pgCgvNZCN4ciA&v=kmB64J56VmI

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *