Wees niet te hard voor hem …

Een krant maken is keihard werken. Dat is regelen en retsen. Schrijven en stressen. Je toetsenbord een ongenadig pak slaag geven om maar vooral weer die deadline, die genadeloze deadline te halen. Iedere week opnieuw.

En dan kan het wel eens voorkomen dat er een foutje wordt gemaakt. Toch? Soms twee. En heel af en toe misschien ook wel eens drie.

Nou ja, dat was deze week dus het geval: de titel op de voorpagina is die van vorige week; de eerste krant na de vakantie verschijnt niet op 14 augustus – zoals we hebben geschreven – maar op 21 augustus; en het is natuurlijk niet Caro die non-stop van Parijs naar Erp heeft gefietst, maar Carlo.

Drie fouten op één pagina. En allemaal de schuld van Jeroen. Dat mogen jullie hem absoluut kwalijk nemen, mensen, maar denk alsjeblieft ook aan die ongelofelijke bult stress waar hij iedere week aan bloot staat. En wees niet te hard voor hem …

 

Share

One Reply to “Wees niet te hard voor hem …”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *