RTL Boulevard filmt in Erp

RTL Boulevard was vorige week voor opnames in Erp.  Anky van Grunsven had het team van Albert van der Linden uitgenodigd in Ter Aa.

De Erpse amazone had in november in haar maandelijkse column in De Telegraaf geschreven dat zij vindt dat kinderen op school veel te weinig sporten: ‘Kinderen moeten goede cijfers halen voor taal, rekenen, aardrijkskunde en voortaan ook voor sport. Een onvoldoende betekent gewoon snel moeten verbeteren. Overdreven? Echt niet.’

Het entertainmentprogramma wijdde er donderdag 9 januari een item van 3,5 minuut aan.

“Er staat anderhalf uur voor sport per week, maar dat is vaak niet haalbaar”, vertelt Anky. “In die tijd moeten ze naar de sporthal toe, omkleden en douchen. Er blijft dan nog maar een half uur voor de sportles over. Dat vind ik echt veel te weinig.”

Heb je de uitzending gemist, bekijk dan hier het fragment terug.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *