Zo komt De Bolle Akker er uit te zien

Nico van Hoof liet afgelopen maandag een filmpje zien over De Bolle Akker. Dat deed hij tijdens de openbare bijeenkomst van DDB, waar het raadslid Ruimte & Milieu de stand van zaken toelichtte. Het korte filmpje laat zien hoe het terrein er uit komt te zien.

Leuk om op deze manier al eens kennis te maken met De Bolle Akker.

Joop Schuurmans heeft bovendien als correspondent van de Erpse Krant een serie in de krant gemaakt over de drie toekomstige gebruikers van het terrein: FCC Wheels, Jong Nederland en het Onze Lieve Vrouwe en Catharina Gilde.

De tijd dat we live kennis kunnen maken, komt dichterbij. De planning is dat de accommodatie in april officieel opgeleverd wordt. In juni volgt dan nog een open dag.

Nu de voltooiing nadert, bloeien ook de ideeën op. Zo wierp Toon Kerkhof namens Dorpsraad Erp het balletje op om een groene verbindingszone tot stand te brengen tussen het terrein en het dorp; een zone die achter het voetbalterrein door zou kunnen lopen. Dat zou niet alleen veiliger zijn, maar ook een bezoek aan het terrein tijdens evenementen aanmoedigen.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *