Een toppertje in topje

Boerdonk grossiert in internationals. Een paar weken geleden speelde Julian van de Vossenberg het WK Voetbal voor jongeren met diabetes. Morgen vertegenwoordigt Dian Biemans – ook uit Boerdonk – ons land.

Haar prestatie heeft echter iets minder om het lijf … Zij neemt namelijk deel aan de Miss Bikini International wedstrijd in China, een show die live op de Chinese televisie wordt uitgezonden en waaraan 81 modellen uit even zo veel landen deelnemen.

In de Erpse Krant van deze week doet het 22-jarige model verslag van haar verblijf in China, waar ze al op zaterdag 11 september naar toe vertrok. Een verhaal over uitverkochte shows, een druk programma en de grootheid en grootsheid waarmee alles wordt aangepakt.

Foto’s van ‘onze’ Dian vind je op haar site.

Zie hier een van haar optredens in China:

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *