Rest in peace: Jack Hitt

Jack Hitt is overleden. Afgelopen vrijdag. Op 93-jarige leeftijd. En heel wrang: enkele weken geleden kreeg ik bericht van Toon Verbakel uit Uden. Jack Hitt had contact met hem gezocht. Bijna 67 jaar nadat hij in Erp was neergestort, wilde hij weten wie hem destijds hadden geholpen.

Donderdag verschijnt het verhaal over het neerstorten van de bommenwerper in de Erpse Krant, inclusief de oproep van Jack Hitt om informatie over wie hem destijds geholpen heeft de weg te wijzen. Hij zal nooit meer weten of er reacties op komen.

Via deze weg condoleances naar zijn familie en bekenden. Weet dat we hem eeuwig dankbaar zullen zijn voor zijn bijdrage aan het bevrijden van ons land.

Lees hier het bericht over het overlijden van de ex-piloot.

 

Share
Posted in Erp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *