De vakantie is voorbij. Gas erop.

Klaar voor de start? Af.

En weg is ie. Weg voor een nieuw seizoen Erpse Krant. Met mooie uitdagingen in het verschiet. Zo ligt er een voorstel van een ontwerper om de krant te pimpen. Het is zes jaar geleden dat de krant een nieuwe uitstraling kreeg. Tijd om hem weer eens af te stoffen en op te frissen.

Verder zijn er plannen met deze website, die we voorlopig echter nog even in de luwte houden. Het is vooralsnog vooral een site om wat mee te experimenten. Wat doet ie? En hoe reageren de mensen erop die hem wel al hebben gevonden?

Leuk ook: we hebben deze eerste dagen na de vakantie al verschillende lijntjes uitgezet. Er staan voor de komende weken weer veel leuke interviews en verhalen voor de boeg.

Kortom: de vakantie is voorbij. Gas erop.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *