‘Belangrijke avond, maar niet wijzer geworden’

“Het was een belangrijke avond. We zijn er alleen niet zo heel veel wijzer van geworden.” Daarmee vatte een van de circa tweehonderd aanwezigen de thema-avond van de Dorpsraad Erp aan het eind van de bijeenkomst afgelopen dinsdag goed samen.

Mensen verwachtten vooraf concrete antwoorden en handvatten te krijgen aangereikt van de twee medewerksters van Novadic-Kentron. Hun presentatie verzandde echter in een tergend langzaam voortschrijdende theoretische uiteenzetting over drank en drugs.

Tot teleurstelling ook van Dorpsraad Erp, die het stokje had opgepakt om het probleem ‘drugs’ bespreekbaar en concreet te maken. Na ingrijpen van de dorpsraad gebeurde dat gelukkig ook, maar was de avond al ver gevorderd.

Als het aan de dorpsraad ligt, komt er echter een vervolg op deze avond: “Laat dit een aftrap zijn voor ons allemaal om drugs uit de taboesfeer te halen”, vertelde voorzitter Arie van de Crommert.

In de Erpse Krant van donderdag 10 februari staat een uitgebreider verslag van de avond.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *