De Erpse Krant online

In 1969 werd hij opgericht, de Erpse Krant. Meer dan veertig jaar oud dus. En met dit bericht zet de krant zijn eerste, voorzichtige stappen op internet.

Vooralsnog gebeurt dat zonder al te veel pretenties. We merken dat steeds meer mensen – met name van buiten het verspreidingsgebied – ons via de website vinden. Hoog tijd dus om onszelf ook hier met enig cachet te presenteren.

Hoe het verder gaat lopen? Er zijn ideeën. Absoluut.  Maar als we onszelf hier gaan profileren, dan willen we dat ook goed en creatief doen. Niet het zoveelste ‘krantje’ op internet worden. Geen veredeld aftreksel van soortgenoten, maar een plek op het internet die Erp, Keldonk en Boerdonk waardig is.

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Share

5 Replies to “De Erpse Krant online”

  1. Ik woon sinds een half jaar in Erp en de Erpse krant vind ik zeer uitgebreid
    en ziet er netjes uit.
    Alle lof en complimenten aan de redactie, ga zo vooral door, vooral de rubriek van Geert Kerkhof zonder iemand tekort te doen

  2. hallo redactie v d Erpse krant ik heb heel lang in Erp gewoond op de
    Kempkesweg en woon sinds ruim 12 jaar in boekel tot volle tevredenheid wat ik mis is het wel en wee van Erp en zijn inwoners en gebeurtenissen aldaar.heel af en toe krijg ik de Erpse krant te zien als mijn zoon die dikwijls in Erp werkt hem mee brengt als hij hier is mijn vraag is hoe kan ik eenvoudig de Erpse krant elke week eventueel via de E-mail te lezen krijgen .zoals bv het Brabants dagblad wat ik ook via de mail krijg.bij voorbaat dank voor uw antwoord en veel succes met het mooie krantje. mvg:Johan

  3. hallo Jeroen bedankt voor de reactie ik weet hem nu te vinden onze Erpse krant ik ga hem nu trouw elke week lezen .zo voel ik me toch nog steeds met Erp verbonden. veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *