Eén grote voetbalpoule voor heel Erp, Keldonk en Boerdonk

De Europese Kampioenschappen voetbal staan voor de deur. Hoe leuk is het om die met iedereen uit Erp, Keldonk en Boerdonk samen te beleven! Dus … doe je mee aan de grote EK-poule?

Vier jaar geleden hadden we als Erpse Krant een eigen poule. Hartstikke leuk. Maar het is nóg leuker om dat samen te organiseren, in dit geval samen met Café De Paal, Café Schansoord en Café van Haandel. Met zijn vieren één grote poule, waar iedereen uit Erp, Keldonk en Boerdonk mee kan doen.

Doe mee!

Inschrijven kan tot aan 14 juni, als het EK begint. Dat doe je met je mailadres bij Scorito. Dat is een speciale app om grote poules mee te organiseren. Met elk mailadres kan je één keer meedoen. Inschrijving kost 5,- euro per persoon. Betaling gaat achteraf.

Hoe werkt de poule?

Ga er maar eens even voor zitten: je wordt gevraagd om voor elke poulewedstrijd een uitslag te voorspellen. Daarnaast krijg je extra vragen voor de kiezen, zoals wie jij denkt dat de topscoorder wordt. Zodra de poulewedstrijden zijn afgerond, krijg je nieuwe invulmomenten, tot aan de finale toe. Zo kun je dus nog makkelijk terugkomen van een mindere poulefase.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *