Welke 3 nummers mogen niet ontbreken in de Top Erp – Keldonk – Boerdonk?

Er komt een hitlijst voor Erp, Keldonk en Boerdonk, met daarin alle favoriete nummers van hier. En jij gaat die lijst mee samenstellen!

Wat zijn de 3 nummers die volgens jou niet in de lijst mogen ontbreken?

Nummers waar jij een mooie herinnering aan hebt. Of nummers die gewoon zo steengoed zijn dat ze niet in deze lijst der lijsten mogen ontbreken. Nummers waar jij keer op keer tranen van in de ogen krijgt, nummers die jou doen dansen, nummers die jou terugbrengen naar waar het allemaal om draait in het leven, nummers waar je totaal ontspannen van wordt, nummers die … enz.

Er komen steeds meer inzendingen binnen. Per mail of live op de redactie, vaak inclusief een korte toelichting op waarom mensen voor een nummer hebben gekozen. Superleuk. Maar … die lijst moet groter worden. Veel groter. Ook jouw nummers horen daar in thuis!

Dus ga naar www.erpsekrant.nl/top en vul daar jouw persoonlijke top3 in. Doe dat uiterlijk zondag 21 november.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *