Mag ik als Veghels bedrijf in de Erpse Krant staan?

Die vraag kregen we per mail.

Als redactie hebben we daarop een spoedberaad ingelast, waarbij ook de voltallige raad van commissarissen aanwezig was; inclusief de externe adviseurs.

Na urenlang beraad, waarbij alle voors en tegens zorgvuldig zijn gewikt en gewogen, viel het verlossende woord: Ja, dat mag.

We hebben tijdens de vergadering nog de bewuste ondernemer gebeld, omdat we die niet langer in spanning wilde laten zitten. De zucht van opluchting was hoorbaar groot! In adverteren in de grote kranten zag hij geen heil. Het bereik is dan weliswaar groter – althans, op papier – de impact is veel kleiner.

En dat bleek inderdaad ook het geval:

dezelfde dag dat zijn eerste advertentie met artikel er in stond, kregen we al een berichtje: ‘De eerste reacties heb ik al binnen. Superbedankt!’

Ben jij nu ondernemer uit Veghel (of Uden, Gemert, Boekel, Beek en Donk, Hilvarenbeek, Laren, Balgoij, Antwerpen, enz.) en wil ook jij de mensen uit Erp, Keldonk en Boerdonk bereiken en verleiden: weet dat we niet meer in overleg hoeven en jou direct kunnen geruststellen!

Ja, ook jij mag er bij horen!

Sterker nog: we hebben een speciaal mailadres voor jou aangemaakt: indeerpsekrantstaanalsondernemerbuitenerpkeldonkenboerdonk@erpsekrant.nl

Bellen mag natuurlijk ook, naar het makkelijkste nummer van Nederland: 0413 – 210000.

Tot snel.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *