Geen Erpse Krant. Ga scrabblen!

scrabble‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat helaas niet door …’, grapte Herman Finkers al eens.

Jammer inderdaad, want anders had hij nu hartstikke helemaal mutje vol geboekt geweest. Vandaag verschijnt er namelijk geen Erpse Krant.

Inderdaad: in verband met carnaval.

“Maar geachte redactie”, horen wij je nu denken, “hoe kom ik dan de donderdag door?”

Wij doen je een paar ideeën van de hand:

  • Praat eens met elkaar
    Zet een pot koffie of een volle moor water op het vuur, kruip naast elkaar op de bank, muziekske aan, gooi die telefoon of tablet aan de kant en heb het weer eens ergens over. Over het leven, de plannen, de ideeën, de wensen, enz. (PS: lukt dat niet, gebruik dan de ‘handige’ tips van Mir en Sel)

 

  • Ga Scrabblen
    Geen krant, maar je wilt wel met taal bezig zijn? Ga lekker scrabblen. Bord op tafel, nootje erbij, goed glas bier of lekker glas wijn en niemand die je vanavond wat doet. Hoppakkeeeee, drie maal woordwaarde!

 

  • Blader door oude foto-albums
    Geeft altijd weer een goed gevoel. ‘Woehaaaa, wat zag ik er vroeger belachelijk uit. Die haren!!!!’ Dan is het nu toch echt een stuk beter … Geniet daar maar even van, van dat herwonnen zelfvertrouwen. Want als je over een paar jaar de foto’s van nu terugziet: ‘En die kleren!!!! Dat kan echt niet!!!!’

Fijne avond.

Heb je zelf nog ideeën? Deel ze eventjes. Je helpt er een ander mee!

(En volgende week is er weer gewoon een Erpse Krant!)

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *