Nee/nee/ja

Lachen. Dit mailtje kwam binnen:

“Wij hadden een vraagje / misschien wel een supergoed idee.

Wij worden namelijk gek van al die reclame en huis-aan-huis-bladen. Ook al sponsoren we de OBK graag, willen we toch een nee/nee sticker op onze brievenbus plakken. Maar… dan zijn we bang dat we ons favoriete krantje moeten missen …

Vraag/idee: heb jij als Erpse krant chef een sticker die we dan ook op onze brievenbus kunnen plakken zodat we wel de Erpse krant krijgen, maar al die andere dingen niet?”

Keileuk idee.

Maar de oplossing is heel eenvoudig: gewoon een ‘nee/nee-sticker’ plakken. Dan krijg je toch gewoon de Erpse Krant. Als je ook die niet wenst te ontvangen – je kunt het je niet voorstellen – meld dat even bij de redactie, dan geven wij dat aan de betreffende bezorger door.

En anders, zo kan het natuurlijk ook:

Wel_de_Erpse_Krant

 

Share

One Reply to “Nee/nee/ja”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *