We gingen er uit met een record

Keihard nieuws brengen is niet onze missie. Wij willen verhalen brengen. Verhalen die door andere media niet opgepikt worden of onderbelicht blijven. Het kleine nieuws dus, maar het nieuws dat er in de kernen wel degelijk toe doet.

Dat we daar in slagen, blijkt uit het feit dat we nog steeds groeien. In het jaar 2013 gingen we er zelfs uit met een historisch record: een krant van liefst 40 pagina’s dik. Met dank aan iedereen die daar zijn bijdrage aan levert. De vele columnisten, de mensen die de pr voor hun club of evenement verzorgen en ons daarin betrekken, de bezorgers niet te vergeten en natuurlijk de ondernemers die de krant gebruiken om hun bedrijf of product te profileren.

Geweldig.

Het nieuwe jaar gaan we weer vol nieuwe energie in. Wij willen die waardevolle krant blijven. Die krant die wordt gelezen, bekeken en waar over wordt gepraat. In Erp, Keldonk en Boerdonk. Dus 2014: kom maar op.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *