Heeft Erp te weinig te bieden?

De Erpse Bedrijvenkring (EBK) bestaat 25 jaar. Dat vierde de vereniging afgelopen vrijdag met een feestdag voor alle leden met aanhang.

Een dag eerder stond de Erpse Krant al uitgebreid stil bij het jubileum. Wij spraken daartoe met zes van de bijna honderd leden van de vereniging.

Een van de ondernemers vertelde in dat rondetafelgesprek dat we soms best wat trotser mogen zijn op wat we als dorp hebben te bieden. Daarbij doelde de ondernemer op de scepsis die er wel eens is over het gebrek aan voorzieningen.

De bewuste ondernemer wilde maar zeggen: je moet niet alleen kijken naar wat je niet hebt, maar wat vaker ook trots zijn op wat je wel hebt.

Wat vind jij? Heeft Erp te weinig te bieden?

Share

One Reply to “Heeft Erp te weinig te bieden?”

  1. Het zou mooi zijn wanneer Erp meer te bieden had, maar je moet wel redelijk zijn en is het redelijk om meer te verwachten. We mogen heel blij zijn met de specialisten die we in Erp hebben zitten, zij houden de mensen in Erp en trekken eventuele mensen naar Erp. Verder moeten we heel trots zijn op initiatieven die er ontstaan binnen de Erpse bevolking. Denk hierbij aan Tiswa/Leekzicht, maar denk hierbij ook aan initiatieven zoals Vuur en Vlam en Open Errup. Samen kunnen we er iets moois van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *