Rubrieken

De Erpse Krant wil een podium zijn dat iedereen uit Erp, Keldonk en Boerdonk kan betreden en waar iedereen naar kan kijken. Een podium waarop het nieuws wordt ‘voorgelezen’, waar mensen hun talenten presenteren en van waaruit initiatieven plaatsvinden. Enkele van die initiatieven zijn:

 

Uit de tijd van Toen

Heemkundevereniging Erthepe, die in het prachtige voormalige Raadhuis is gehuisvest, is met meer dan 300 leden een van de grotere heemkundeverenigingen uit de regio. Een van de vele activiteiten die de vereniging onderneemt is het opsporen van het verhaal achter oude foto’s. Al sinds jaar en dag staat iedere week een foto met zo’n verhaal in de Erpse Krant.

 

Zevensprong

In de Zevensprong leggen we 7 vragen voor aan … nou ja, dat kan aan iedereen zijn. Aan die oud-inwoonsters van ons dorp die in haar nieuwe omgeving een initiatief is gestart. Aan die huidige inwoner die iets bijzonders heeft gepresteerd, waarbij ‘bijzonder’ heel ruim interpretabel is. Zeven originele vragen over het hoe en waarom in iemands leven.

 

Ondernemend

Erp, Keldonk en Boerdonk zijn ondernemende kernen. Veel mensen die kansen zien en die kansen ook grijpen. In de rubriek ‘Ondernemend’ geven we die mensen het podium om hun verhaal te vertellen. Commercieel. Absoluut. Maar zonder dat dit er duimendik bovenop wordt gelegd. Het moet eerst en vooral een prettig leesbaar verhaal zijn, waarin vooral ook de mens achter het bedrijf wordt belicht.

 

Verenigingsleven

Vijf verenigingen hebben iedere week een eigen pagina met daarop het laatste verenigingsnieuws, wedstrijdverslagen en het programma voor het weekeinde. Dat zijn RKVV Erp, RKVV Keldonk, RKSV Boerdonk, De Korfrakkers en TV Hertog Jan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *